Rreth nesh

World Plast Hair, është një markë e kompanisë ‘’ İstanbul Sağlık Turizm Eğitim Ve Danışmanlık San.Tic. Ltd. Şti.’’ e cila shërben pa sakrifikuar parimin e besimit , saktesise dhe ndershmerise duke operuar në shërbim të udhëzimit, konsulencës dhe organizimit me synim realizimin e trajtimeve te pacienteve që do të vijnë në vendin tonë me qëllimin e mbjelljes dhe trajtimit te flokëve, estetikës dhe pamjes se jashtme(bukurise)

World Plast Hair vepron si udhëzues  rreth mundësisë  dhe metodës më të përshtatshme të trajtimit dhe  sipas problemit shëndetësor që kërkoni zgjidhjen dhe sipas kërkesës tuaj prioritare World Plast Hair është një organizatë e turizmit shëndetësor që vepron me përgjegjësi rigoroze dhe ligjore  në çështjet  e aplikimit të  trajtimit më të përshtatshëm dhe më të bukur nga metodat estetike dhe bukuri, nga   mbjellja  e flokëve dhe  trajtimi i flokëve dhe ofron shërbime udhëzimi, konsultimi dhe organizimi për këto çështje. Bazuar në turizmin shëndetësor dhe aplikimet e mbjelljes  së flokëve të zhvilluara brenda kufijve të vendit tonë synon lumturinë e të ftuarve që vijnë nga jashtë për qëllime të turizmit shëndetësor në spital të pajisur dhe në sallat e operimit të pajisura dhe me mjekë specialistë Përveç ofrimit të informacionit në pikën e shërbimeve shëndetësore, World Plast Hair i cili gjithashtu ofron pritjen në aeroport ose stacionin e autobuseve,   strehimin, akomodimin dhe zbulimin e pasurive  historike dhe kulturore të vendit tonë ofron cilësinë e shërbimit VIP Themeluesi i World Plast Hair,’it  Oktay Tüney, është me përvojë në këtë fushë për vite me rradhë dhe aktualisht ai është drejtor i përgjithshëm i World Plast Hair.’it dhe kryen detyrën me sukses.

Rreth nesh

Pse ne?

Ne besojmë se transplanti i flokëve duhet te behet nga  kirurgë plastike dhe dermatologë me pervoje. Ne ju keshillojme qe realizimin e mbjelljes së flokëve ta kryeni ne nje mjedis spitalor permes kushteve sterilke, tek specialisti i kirurgjise plastike dhe ekipi i tij profesional.World Plast Hair siguron strehimin dhe  transportin e nje niveli të lartë duke synuar të shërbejë në shume shtete të ndryshme.

Pse ne?

Çfarë bëjmë në turizmin shëndetësor?

Pse ne?

Ne sigurojmë të mirëpriten  të gjithë pacientët tanë që vijnë   nga jashtë vendit dhe brenda vendit, strehimin  e tyre dhe dhënien e  shërbimit  konsultimi
për ata  në çdo çështje të duhura për fushën e shëndetit. Ne i ndihmojmë pacientët tanë që vijnë   nga jashtë vendit për të përmbushur nevojat e tyre para dhe pas trajtimit.

Pse ne?

Ne besojmë se transplanti i flokëve duhet te behet nga  kirurgë plastike dhe dermatologë me pervoje. Ne ju keshillojme qe realizimin e mbjelljes së flokëve ta kryeni ne nje mjedis spitalor permes kushteve sterilke, tek specialisti i kirurgjise plastike dhe ekipi i tij profesional.World Plast Hair siguron strehimin dhe  transportin e nje niveli të lartë duke synuar të shërbejë në shume shtete të ndryshme.

Të drejtat tuaja

Komentet tuaja janë shumë të rëndësishme për ne.

Si World Plast Hair Center ;  ne jemi të përkushtuar për të mbajtur kënaqësinë e ju dhe të afërmit tuaj mbi të gjitha  duke krijuar mjedisin më të sigurt për ju. Ne jemi me ju në çdo kohë me stafin dhe përvojën tonë mjekësore dhe Ne vazhdojmë të "bëjmë të qeshni   fytyrën tuaj". Në institucionin tonë që aplikoni për të ruajtur, vazhduar, përmirësuar ose rifituar shëndetin tuaj, do të gjeni praktika të ndryshme, ne jemi të vetëdijshëm se jeni midis praktikave, proceseve dhe koncepteve të ndryshme që nuk hasni shpesh në jetën e përditshme. Të drejtat e pacientit janë kryesisht zbatimi i të drejtave dhe vlerave të njeriut ndaj shërbimeve shëndetësore. Objektivi kryesor i zhvillimit të të drejtave të pacientëve është të mbështesë dhe të forcojë përfituesit e shërbimeve shëndetësore, në këtë mënyrë  është përmirësimi i shëndetit duke rritur cilësinë e shërbimit.

E drejta për Respektin dhe ReputacioninE drejta e njohjës së IdentitetitE drejta për informimE drejta e konsultimitE drejta për të refuzuar trajtimin e planifikuarE drejta e komunikimitE drejta për t'u informuar rreth rregullave dhe praktikave spitalore.E drejta e marrjes së mbështetjes sociale dhe psikologjike.E drejta për të përfituar nga shërbimet fetare.Respekti për rekomandimetGjendja e sëmundjeve ngjitëseRregullat dhe praktikat spitaloreKërkesa e papërshtatshmeVizitori i pacientitPërgjegjësia e dëmshpërblimitQëllimet e të drejtave të pacientitMarrja e miratimit nga pacientetE drejta për të mësuar rreth kostove të shqyrtimit dhe trajtimitRefuzimi i Trajtimit të PlanifikuarPritja me respekt